Brittany Murphy umrla u 32. godini

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumica Brittany Murphy umrla je u subotu navecer u svojoj 32. godini od teškog srcanog udara, javlja TMZ, no zasad nitko od nadležnih institucija niti rodbine nije potvrdio tu vijest.

Glumica je pretrpjela infarkt u svojem domu u Los Angelesu. Njen muž, Simon Monjack, u 8 sati ujutro po tamošnjem vremenu nazvao je Hitnu. Izvori tvrde da ju je njena mama pronašla bez svijesti u kupatilu. Clanovi medicinskog tima koji je stigao nakon dojave utvrdili su da se radi o srcanom udaru i odmah su poceli s oživljavanjem. To su radili i na putu prema bolnici, ali glumica nije reagirala.



Nakon dolaska u bolnicu Cedars-Sinai Medical Center osoblje ju pokušalo oživjeti, ali nije joj bilo spasa. Prvi je tu vijest objavio TMZ koji se proslavio i po tome što je prvi saznao za smrt kralja popa Michaela Jacksona.

Brittany se udala za scenarista Monjacka na privatnoj židovskoj ceremoniji u svibnju 2007. godine. U svojoj karijeri ostvarila je tridesetak uloga. U svijet slavnih se probila nakon filma "Clueless" koji je snimljen 1995. godine. Do zvijezda se vinula nakon filma "8 millja" u kojem je glumila sa slavnim Eminemom. Najpoznatija je po filmovima:"Upravo vjencani", "Sin City", "Prekinuta mladost", "Djevojke iz visokog društva".


Podijeli: Facebook Twiter