Britney Spears nastupila u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Redovi za kokice, a ne za pivo po hodnicima zagrebacke Arene jasno su nagoviještali koncertnu pricu za vrlo mladu publiku. Nekad velika tinejdžerska zvijezda, onda posrnula djevojka s krizom identiteta, i konacno žena koja se pokušava vratiti na stare staze slave - Britney Spears - priredila je spektakl za mladahnu publiku.

Tehnicki zahtjevan koncert u sklopu turneje Femme Fatale Britney je odradila uglavnom skacuci, manje pjevajuci, u cemu joj je nesebicno pomogla digitalna tehnologija i tonci koji su ponekad ipak brljali u dizanju i spuštanju njenog vokala u zvucnike. Pa je na mahove Britney djelovala kao riba na suhom dok se obracala publici. No ona joj to nije osobito zamjerila.

Vec je na uvodnoj pjesmi "Hold It Agains Me" bilo jasno da price o zahtjevnoj pozornici koja "pojede" dobar komad dvorane i smanjuje njen kapacitet nisu pretjerane. No to je i sreca u zagrebackom slucaju jer je i tako skracena dvorana bila tek napol puna.

Tri velika videozida pomogla su videima ispricati pricu u kojoj je bilo bježanja iz zatvora, automobila na pozornici, ninja i kojecega, ali prije svega uvida u jednu sad vec dvanaestogodišnju karijeru tankih pjesmuljaka i slavljenja forme i spektakla koji fingira sadržaj.


Podijeli: Facebook Twiter