Britney Spears će dvije godine nastupati u Las Vegasu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Američka pjevačica Britney Spears dvogodišnji život u Las Vegasu počela je bombastičnim koncertom pred mnoštvom obožavatelja u dvorani kasina Planet Hollywood, objavili su u subotu američki mediji.

Oko 4.600 gledatelja pratilo je njezin nastup na premijeri predstave "Piece of Me" u kojoj će iduće dvije godine igrati u Las Vegasu.

Britney je otpjevala više od 20 pjesama, među kojima i neke od najvećih hitova iz svoje 15-godišnje karijere, poput Toxic, Womanizer i Baby One More Time. Pjevačica je veći dio 90-minutne predstave pjevala na playback, a mnoštvo plesača izvodilo je ekstravagantne plesne pokrete, javljaju agencije.

Na premijeri su bile i brojne zvijezde, poput pjevačica Katy Perry i Miley Cyrus. Premijerom je očito bila zadovoljna i Britney jer je nakon nastupa na Twitteru objavila da je koncert bio nevjerojatan i da obožava Las Vegas.

U dvije godine u Las Vegasu ta će 32-godišnja pjevačica gotovo stotinu puta izaći na pozornicu. Po podacima američke internetske stranice TMZ od 73.600 karata koliko ih je trenutno u prodaji za prvih 16 koncerata, prodano je gotovo pola. Francuska agencija AFP dodaje da će Britney za svoje nastupe na godinu dobivati oko 15 milijuna dolara. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter