Britanci kažu da mogu utvrditi gdje je Antonija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanska tvrtka Delma MSS ponudila je besplatnu pomoc hrvatskim istražiteljima. Tvrde da posjeduju tehnologiju kojom bi mogli utvrditi kretanje Antonije Bilic, kao i kretanje Dragana Paravinje te dokazati da su bili zajedno. Za portal CroatianTimes.com djelatnik tvrtke Martin Barr kazao je da svojom tehnologijom mogu ustanoviti i gdje se trenutacno nalazi Antonija.

Petog dana potrage pretraživat ce se podrucje rijecnoga korita rijeke Krke, od hidrocentrale Miljacka prema Roškome Slapu. Nastavlja se i pretraživanje akumulacijskoga jezera Štikada kod Gracaca, gdje ce se, osim jezera, pretraživati i podrucje oko toga jezera. Pretraživat ce se i podrucje dionice ceste od Prezida do Gracaca, kao i jezero Sveti Rok.

U potrazi, u kojoj i dalje sudjeluju pripadnici slovenske vojske i specijalaca, kao i pripadnici Oružanih snaga RH, sudjeluje preko 160 osoba, najvecim dijelom pripadnici interventne, specijalne i kriminalisticke policije te pripadnici Gorske službe spašavanja sa psima.

Nastavlja i s detaljnom kriminalisticko analitickom analizom svih do sada raspoloživih podataka i obavijesti, priopceno je iz PU šibensko-kninske.


Podijeli: Facebook Twiter