Brit rock made in Zagreb

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jednadžba je jednostavna - 200 posto energije i 100 posto rock'n'rolla britanske indie škole zagrebackih S3ingsa i rezultat je odlican nastup u Mimozi. Bubnjar Caka, basist Licki i gitarist te glavni vokal mR u Pulu su navratili radi promocije svoje nove kompilacije "S cim da te lupim?". Malobrojna publika nije obeshrabrila Zagrepcane da vec prvog skladbom "Mrak song" daju do znanja da ce ostatak veceri biti zabavan.

Odmah su zasvirali energicno "Rock'n'roll" i "Disciplinu", koja zvukom udara baš u prava mjesta, baš kao što likovi u njoj udaraju jedni druge. Veoma zabavan i energican nastup u stilu The Hivesa nastavio se i skladbama "Jako dobar štih", "Kraj" i "Fakin zrak".I ako je rock bio britanski, pjesme su bile na hrvatskom, tekstovi angažirani, a osim autorskog materijala, S3ingsi su izveli i dvije odlicne obrade - "Puta madre" grupe Kawasaki 3p i Rundekove "Ruke" u dinamicnom aranžmanu.

Uz plesne i žestoke skladbe, S3ingsi su se iskazali i u baladama poput "Zlatnog padobrana", a malobrojna i k tomu još i potpuno pasivna publika znakove života je pokazivala samo aplauzima.Inace, bend u ovom postavu djeluje od prošle godine, a njihova kompilacija "S cim da te lupim?" je dostupna za besplatni download na s3ings.com.


Podijeli: Facebook Twiter