Brian Atwood zna napraviti statement cipelu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Omiljene cipele brojnih poznatih dama ove zime smjelije su no ikad pa se tako Brian Atwood u svojoj posljednjoj kolekciji za hladnije dane odlucio poigrati svim mogucim teksturama, uzorcima i detaljima. Statement par cipela svakako je dobrodošao komad u ormaru svake trendseterice, a poznati dizajner cipela možda najbolje zna u cemu se žene vole osjecati posebno.



Ove zime njegovu liniju cipela karakteriziraju jarke boje, poput ljubicaste i ružicaste, ali i one elegantne zagasite nijanse, poput boje vina i tamnozelene, a hladniji dani takoder su nezamislivi bez brojnih opcija u crnoj i sivoj, koje su cesto glavna okosnica garderobe mnogih žena.

Brian Atwood poznat je po podjednakoj zastupljenosti sjajne i brušene kože u svojim kolekcijama, a ove sezone privlacni su i modeli u laku te u skupocjenoj koži pitona. Možda najviše pažnje, Atwood je posvetio detaljima pa tako perje frca doslovno na sve strane, dok su zakovice i dalje ukras broj jedan na cipelama, a društvo im cine remencici, vezice i mašne.


Podijeli: Facebook Twiter