Breakdance Studio AB Original predstavio videospot

(Arhiva)
(Arhiva)

Jučer je u prostorijama udruge Breakdance Studio AB Original u Puli održana prezentacija videospota kojim se želi ukazati na ogroman rad i trud svih članova, a posebno skrenuti pažnju na financijski status udruge.
 
Breakdance Studio AB Original osnovan je 10. lipnja 2008. godine u Puli u cilju promoviranja breakdance i hip-hop kulture. U početku klub je bio zamišljen kao zatvoreni krug ljudi koji se bave breakdanceom, no ubrzo otvara vrata svim zainteresiranima. Borba protiv zloporabe droga te zdrav život, ciljevi su kluba koje ostvaruje edukacijom djece i mladih koji su najizloženiji utjecaju najvećeg problema današnjice. Kroz 40-ak nastupa godišnje klub prezentira svoj rad i napredak.
 
U pet godina djelovanja uspostavlja suradnju s klubovima: Perfect Circle (HR), Studiom FBA (HR), Megablast (HR), Akademijom Kolarek (HR), Dance School Robbie Tornell (SWE), Sense & Dance (HR), Cool Step (HR), Art Dance (HR), Yugoslavian Bboys (RS), Street dance (NL) , Plesna akademija Amsterdam (NL), te pojedinačno s breakdancerima iz Slovenije, Bosne, Austrije i Italije u cilju jačanja i ujedinjenja breakdance scene u Hrvatskoj i šire. (GI)

Podijeli: Facebook Twiter