Branitelj naslova u 3. kolu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Susretima drugog kola nastavlena je 21. «Ulica». Krenulo se ogledom izmedu «Malog petka» i «Girotonda Vodnjan», u kojem su prvi dio u svoju korist riješili Vodnjanci pogotkom Gibica, njegovim petim na turniru, koji ce mu ujedno ostati i posljednji. Naime, pocetkom nastavka poravnao je Stanojevic, da bi prolazak u osminu finala «Malom petku» donijelo bolje izvodenje kaznenih udaraca. Nakon uvodnog izjednacenog dvoboja, uslijedio je jedan lišen rezultatske neizvjesnosti u kojem su se «indiovci», osvajaci turnira iz 2007. godine, lako razracunali s mladim Šijancima te im, u skladu s nadolazecim blagdanima, podarili «petardu».

Potom je na red došao rovinjsko-fažanski dvoboj, ako ne najkvalitetniji, onda zacijelo najnervozniji na dosadašnjem tijeku turnira. «Torcida» je nakon 15 minuta vodila golom Omara Abuselyane, njegovim šestim na turniru, da bi u nastavku stvari na pocetak vratio Mark Kostešic, izbivši na vrh ljestvice strijelaca s osam postignutih pogodaka. Premda su obje momcadi po pet minuta igrale s igracem manje zbog crvenih kartona dodijeljenih Župaricu, odnosno Vujicu, to su ujedno bili i jedini pogoci na susretu te su pobjednika odlucivali sedmerci. Duvnjak i Novoselic nisu zabili, a Bagaric i ?urdevic jesu, te su «visitorsi» prošli u osminu finala, a cetvrtfinalisti iz 2007. godine preselili u gledalište. Na red su potom došla dva dvoboja koja su završila s identicnih 5:1.

Nakon što je medu «slatkih 16» prošla «Zracna luka», isto je pošlo za nogom i braniteljima naslova «Vita levi elektrometal». Hrabro su se Porecanima suprotstavili pulski «Bakini» te cak i poveli pogotkom Milovana, no potom su prvi nositelji prihvatili bacenu rukavicu i s pet uzastopnih «uboda» prošli dalje.

U osmini finala vidjet cemo i MNK «Jaši I». Ekipa koja je na zadnje cetiri «Ulice» triput ispala u cetvrtfinalu prošla je vrsarsku «Rivu Restoran Trošt» pogocima svojih najubojitijih igraca Botica i Puha, a jednom je poentirao i vratar Dragun, koji je iskoristio trenutak kad su Vrsarani izvadili vratara te pogodio nebranjenu mrežu.

Rezultati:
SFC Nozi bar – Arena Jadrograd 8:2, Pizzeria Jupiter klinci - Caffeteria Pizzeria Blaženka 5:0, Milan fan club Pula - Vajk žedni 5:0, Macola - Stari sajam I 6:2, Mali petak – Girotondo Vodnjan 5:4 (1:1 – 7m), Šijana Spartans – Indio Signal Sistem 1:5, Torcida Ingplast Rovinj – Visitors Pansion sport 1:3 (1:1 – 7m), Zracna luka – Heptanoni 5:1, Vita leva elektrometal Porec – Bakini Pula 5:1, Riva Restoran Trošt Vrsar – MNK Jaši I 1:3.


Podijeli: Facebook Twiter