Branimir Fritz još nije pronaden

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Informacija da je u nedjelju policija pronašla nestalog Rovinjca Branimira Fritza, a koji je nestao iz kuce u Rovinju 28. veljace oko 18 sati, pokazala se netocnom. Naime, za Fritzom, koji je roden 6. srpnja 1979. godine, policija još uvijek traga, a u nedjelju je pronadena jedna muška osoba s podrucja Pazina koja se proteklog vikenda udaljila iz kuce.

Stoga policija i dalje moli gradane za pomoc u pronalasku 32-godišnjeg Fritza koji je u vrijeme odlaska iz kuce bio odjeven u debelu, široku dužu zimsku jaknu plavo-sive boje, bez oznaka, crne široke hlace ili trenerku i bijelo-crne tenisice. Nestali Fritz visok je 163 cm, srednje tjelesne grade, okruglog lica, smede kratke kose, zapuštenog, neurednog izgleda, a na tijelu nema nikakvih posebnih znakova.

Prema posljednjim saznanjima policije zamijecen je u okolici Buja i pretpostavlja se da se krece pješice. Sve gradane koji imaju bilo kakva saznanja vezana za nestanak Branimira Fritza policija poziva da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju, a informaciju mogu proslijediti i na e-mail [email protected] ili [email protected] (M. Ko.)

 


Podijeli: Facebook Twiter