Brad Pitt za tri godine prestaje glumiti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Brad Pitt u intervjuu za australski talk show "60 Minutes" objavio je kako za tri godine, kad napuni 50, planira prestati snimati filmove.

Natuknuo je kako je moguce da ce se baviti poslovima iza kamere, no više ne planira biti glumac. "Uživao sam radeci kao producent i gurajuci price koje bi inace teže pronašle svoj put do realizacije", rekao je Pitt.

Dodao je kako smatra da je u današnje doba sreca precijenjena te kako smatra da je mnogo realisticniji cilj u životu postizanje osjecaja mira. "Ponekad si sretan, ponekad nisi. Postoji golem pritisak da se "mora" biti sretan. Ja ne marim za to. Znam da cu malo biti sretan, a malo necu. Moj je cilj biti spokojan", objasnio je Pitt i dodao kako je nekoc slavu smatrao nelagodnom.

Na pitanje hoce li s Angelinom Jolie proširiti obitelj, u kojoj vec broje šestero djece, odgovorio je kako ne zna. "Nisam siguran jesmo li gotovi. Još ne znam", kaže Pitt.

Glumac je intervju dao u Tokiju, gdje je promovirao svoj novi film "Moneyball". Poslije toga je s Angelinom i djecom otputovao u Vijetnam, domovinu posvojenog sina Paxa. Ostalu djecu, Maddoxa, Zaharu, Shiloh, Knoxa i Vivienne, ostavili su u hotelu, kako bi obišli povijesna mjesta iz Vijetnamskog rata.


Podijeli: Facebook Twiter