Bračni par Minić-Matanić dobio sina Maxa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Dame i gospodo, novi hadžija je stigao u grad: MAX MATANIĆ!!!!!!!!!!! (10.06.2017. 23:40h) - potpisuje najveseliji trio za dočeke u svemiru, već smo negdje iza saturna!". Tim je riječima na svom Facebook profilu poznati redatelj Dalibor Matanić objavio rođenje svoga sina.

Pulska glumica Helena Minić Matanić i njen suprug redatelj Dalibor Matanić 10. kolovoza 2015. godine postali su roditelji djevojčice Lole. I tada je sretnu vijest o rođenju kćeri Matanić objavio na Facebooku: "LOLA MATANIĆ, 10.08.2015. 15:15! with Helena Minić Matanić. Objavljuju dvoje najsretnijih ljudi u svemiru", napisao je presretni  otac.

Ljubavna veza između redatelja i glumice započela je 2014. godine u Puli tijekom zajedničkog rada na predstavi "Thelma &Louise" u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula. Helena Minić i Dalibor Matanić vjenčali su se vrlo brzo nakon toga, u prosincu 2014. godine u crkvi Sv. Foške kraj Vodnjana.

Unatoč visokoj trudnoći prekrasna Helena pratila je svog supruga na filmskom festivalu u Cannesu, gdje je njegov film "Zvizdan" osvojio i svoju prvu nagradu.

Minić i Matanić jedno od svojih posljednjih javnih gostovanja prije rođenja njihovog drugog djeteta imali su na ovogodišnjem Monte Libriću krajem travnja. (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter