BR flowers galerija - najljepši pulski izlog

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izlog BR flowers galerije u Smareglinoj ulici bio je najljepši u gradu Puli tijekom božicnih blagdana. Odluka je to peteroclane komisije koja je tijekom prosinca obilazila i ocjenjivala uredenje pulskih izloga tijekom blagdana, a sve u sklopu zajednicke akcije Grada Pule i pulske Turisticke zajednice "Izbor najljepšeg izloga".

Cilj akcije jer bio motivirati vlasnike trgovina u centru grada da urede svoje izloge i na taj nacin pridonesu uredenju grada, ali i poboljšaju svoje poslovanje. Nagrada je naljepnica "Pula+ najljepši izlog" te sudjelovanje u izboru konacnog pobjednika na kraju iduce godine koji ce dobiti i novcanu nagradu od pet tisuca kuna. Akcija ce se održavati tijekom cijele godine, i to za Valentinovo i Uskrs, te tijekom ljeta, jeseni i oko Božica.



- Cast mi je i zadovoljstvo primiti nagradu za najljepši božicni izlog. Drago mi je što su gradani prepoznali našu galeriju kao lijepo mjesto u koje mogu uci bez obveze, uživati u okruženju, doznati ponešto o cvijecu i doživjeti nesvakidašnji svjetlosni ugodaj, rekao je, izmedu ostalog, dobitnik nagrade vlasnik galerije Boris Ružic.

Misao vodilja mu je bila, kako je rekao, pružiti gradu mjesto gdje ce se ljudi osjecati dobro, gdje ce redovito dolaziti popiti šalicu kave ili cašu šampanjca uz kvalitetan razgovor i druženje na kulturnoj i profinjenoj razini. Naljepnicu za najljepši božicni izlog urucila mu je direktorica pulskog TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj, koja mu je i zahvalila što je uljepšao grad. Pozvala je takoder i ostale da se prikljuce iducoj akciji koja pocinje na Valentinovo.

Komisiju za odabir najljepšeg izloga cinile su predstavnica TV Nove Ksenija Mezgec Joka, predstavnica Radio Pule Jana Vuckovic, Sanda Rojnic Sinkovic iz Glasa Istre, predstavnica HDLU-a Istre Dorina Vlakancic te predstavnica pulskog TZ-a i Grada Vesna Jovicic. U akciju su bili ukljuceni izlozi centra grada. (Napisala i snimila Nera SOFTIC)


Podijeli: Facebook Twiter