Božicni rucak u boksu broj 7

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pod sloganom "Together to win" (zajedno do pobjede), auto moto klub Skok racing minule organizirao je na Grobniku tradicionalno druženje clanova kluba sa sponzorima, medijima i najbržim vozacima proteklog 14. Prvenstva Istarske rivijere. Rijec je zapravo o manifestaciji kojom klub iz Brtonigle krajem svake godine stavi "tocku na i", te se na vrlo originalan nacin zahvali svima koji im tijekom godine pomažu pri organizaciji brojnih utrka.

U kasnim jutarnjim satima poceli su pristizati vozaci sa svojim natjecateljskim jurilicama, kako bi ih prije zimskog sna još jednom ispuhali na grobnickoj ljepotici. Inace ljuti rivali u kronometar prvenstvu dan su proveli u iznimno prijateljskoj atmosferi, neumorno jureci stazom i razmjenjujuci iskustva s najpoznatijih zavoja. Kako bi vožnja bila zanimljivija, organizator je osigurao i službu mjerenja vremena, cime je dodatno podigao dozu adrenalina kod uzvanika.

Takoder, tradicionalno je organizirana revijalna utrka u kojoj su predstavnici medija i sponzora, u natjecateljskom Volkswagenu Polo od stotinjak konjskih snaga, odmjerili snage u najbržem krugu. Najbrži medij bila je redakcija Automoto priloga Glasa Istre ispred sportske rubrike Radio Istre, dok je najbrži sponzor bio Mario Milokanovic.


Podijeli: Facebook Twiter