Božićna bajka na Učki

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prekrasnom blagdanskom ozračju Parka prirode Učka, Grad Opatija i Javna ustanova "Park prirode Učka" organiziraju  sedmo izdanje "Božićne bajke u Parku prirode Učka".

Djed Božićnjak će od 10. do 13. prosinca posjetiti svoju učkarsku rezidenciju; prigodno uređeni info-centar na prijevoju Poklon, na 922 metra nadmorske visine, gdje će mališane darivati osmijehom, lijepim željama i, naravno, najmlađima najdražim slatkišima.

Djed Božićnjak boravit će u Parku prirode Učka četiri dana prema sljedećem rasporedu: u četvrtak od 16 do 19 sati darivat će djecu koja žive na Učki, male vatrogasce DVD-a Opatija te članove ŠRK-a "Zubatac" Lovran. U petak od 16 do 19 sati te subotu i nedjelju od 13 do 19 sati primat će svu djecu da mu priopće svoje želje.

"Božićna bajka u Parku prirode Učka" prethodnih godina privlačila je brojne posjetitelje iz čitave regije, a dobar posjet na Učki očekuju i ove godine jer mališani će se moći družiti s djedicom, a roditelji okrijepiti, uz tople napitke i uživati u idiličnoj atmosferi. Mališane očekuje i "Radionica Djeda Božićnjaka" i "Malo božićno kino" u grijanom šatoru s bogatom ugostiteljskom ponudom.

- Zbog Djeda Božićnjaka dolaze nam roditelji s djecom iz Istarske i Primorsko-goranske županije, pa čak i Slovenije, kaže ravnatelj Javne ustanove Park priroda Učka Egon Vasilić. Ništa čudno jer učkarska rezidencija najpoznatijeg djedice na svijetu doista nalikuje na pravu božićnu bajku. (G. Č. Š.)


Podijeli: Facebook Twiter