"Božić u INK-u" uz Ninu Badrić i sestre Husar

Nina Badrić (A. Damnjanović)
Nina Badrić (A. Damnjanović)

Nakon dugo vremena u Pulu se vraća glazbenica Nina Badrić koja će nastupiti u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula u ponedjeljak 14. prosinca u 20 sati na tradicionalnom koncertu "Božić u INK-u", a gošće koncerta bit će sestre Ivana i Marija Husar.

"Božić u INK-u" je humanitarni projekt s obzirom na to da se svake godine prihod od ulaznica uplaćuje nekoj ustanovi ili pojedincu kojima ta pomoć treba, a o tome odlučuje Humanitarna mreža Grada Pule koju čine Gradsko društvo Crvenog križa Pula, Udruga Probudi se, Udruge sv. Vinka Paulskog i Grad Pula, a na čelu mreže je Jasna Vekić.

Prve godine, kada su u kazalištu nastupili Klapa Intrade i Tomislav Bralić te Klapa Pinguentum, prihod od ulaznica išao je pokojnom Dimitriju Kaćini Đovaniniju za nabavku gusjeničara; lani su nastupili Tedi Spalato i Klapa Motovun, a novac je uplaćen Domu za djecu Veruda. Prve godine prikupilo se 36 tisuća kuna, ali su donacije dale razne ustanove i tvrtke, a lani je sakupljeno oko 20 tisuća kuna.

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Grada Pule i Arenaturista. Cijena ulaznica za parter je 60, za balkon 50 kuna, a u prodaji su od danas na blagajni INK-a od 10 do 13 sati. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter