Božic u Buzetu uz Gibonnija i Stavrosa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zvijezde domace estrade glavni su aduti prosinacke manifestacije koja ce se pod nazivom "Božic u Buzetu" održati cetvrtu godinu zaredom. U velikom šatoru od oko tisucu cetvornih metara, na parkiralištu Mašimova škuja, 23. prosinca nastupit ce Zlatan Stipišic Gibonni, a 25. prosinca Jasmin Stavros.

- Gibonni ce u petak, uoci Badnjaka, održati svoj pretposljednji koncert prije stvaralacke pauze koja zna potrajati i godinu dana pa svi koji ga žele vidjeti u Buzetu, karte trebaju osigurati na vrijeme, a moci ce ih kupiti u pretprodaji u svim istarskim gradovima. U pretprodaji ce biti oko tisucu ulaznica, jer kapacitet šatora je limitiran na oko 1.500 posjetitelja.

U nedjelju navecer, na sam Božic, nastupa kralj domace zabavne glazbe Jasmin Stavros, no za taj koncert karte ce se kupovati uoci koncerta. Cijena ulaznice za Gibonnija je 100 kuna, a za Stavrosa 50 kuna, istaknuo je na  konferenciji za novinare u restoranu Stara oštarija Robert Marušic, direktor Radio Zone. Rekao je takoder, da postoji mogucnost organizacije još jednog velikog koncerta koji bi se održao 1.sijecnja 2012. godine.

- Radio Zona, clanica Radijske istarske mreže, sa svojim media partnerima, Glasom Istre i TV Istrom, porucuje svim slušateljima, citateljima i gledateljima da dodu u Buzet na Božic jer dokazali smo da samo najbolji dolaze. Prethodnih godina ugostili smo Severinu, Jasmina Stavrosa, Dražena Zecica, Tonyja Cetinskog i Olivera Dragojevica, a kruna je nastup Zlatana Stipišica Gibonnija, naglasila je glavna urednica Jana Bubnic Arcanin.Pokrovitelj božicne manifestacije je Grad, a generalni pokrovitelj Buzetska pivovara, odnosno Favorit pivo.

Grad je za božicne koncerte ustupio bez naknade prostor na parkiralištu u Mašimovoj škuji sa svom infrastrukturom i pozornicom. Karte za oba koncerta moci ce osvojiti nekoliko najsretnijih citatelja Glasa Istre, gledatelja TV Istre i slušatelja Radijske istarske mreže koji se ukljuce u nagradne igre. (G. CALIC ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter