Božić u Buzetu: Stavros rasplesao sve generacije


Maratonac trči počasni krug - upravo bi se tim riječima mogao opisati sinoćnji koncert Jasmina Stavrosa, koji je na petoj po redu prosinačkoj glazbenoj manifestaciji "Božić u Buzetu" nastupio jednako toliko godina za redom i dvostruki jubilej proslavio koncertom koji je potrajao više od četiri sata.

Maratonski koncert podignuo je na noge sve generacije, a u nastupu popularnog pjevača do ranih jutarnjih sati uživalo je oko 1.200 posjetitelja iz regije.

Jedan od najupornijih fanova, koji je dočekao kraj koncerta točno u 4.18 sati, komentirao je da su Stakija ispratili višeminutnim pljeskom - kao nekad Brežnjeva u SSSR-u.

Neumorni Stavros, očito pretplaćen na božićne nastupe, još je jednom potvrdio da je kralj dobre zabave, da se na bini ponaša kao da mu je dvadeset godina i da je doista u dobroj kondiciji, koju može zahvaliti redovitim odlascima u teretanu.

Koncert je započeo jednim od svojih velikih hitova "Ona me ostavlja", a tijekom večeri prošetao se kroz svoj bogati glazbeni opus "nošen" na rukama posjetitelja, koje su gotovo stalno bile u zraku.

"Dužina nastupa ovisit će o publici - ako me ponese onda se neću štedjeti", rekao nam je Stavros uoči koncerta, a očito ga je publika ponijela jer su joj on i njegov vjerni prateći orkestar Naranča band uzvratili podužim nastupom.

Spomenimo da je sa Stavrosom nastupio njegov sin Milo, glazbeni producent i bubnjar, kao i da je u šatoru na Mašimovoj škuji atmosferu dodatno zagrijala slovenska grupa Nočni skok, koja je također oduševila posjetitelje.

Prosinački program u organizaciji buzetske Radio Zone i pod pokroviteljstvom Grada Buzeta nastavlja se 29. prosinca, kada u Mašimovoj škuji nastupa opatijski bend Koktelsi. (piše i snimila G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter