"Božic u Buzetu" otvara Gibonni, Zecic za kraj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glazbena manifestacija "Božic u Buzetu" za vikend ce, cetvrtu godinu zaredom, unatoc kriznim vremenima ponuditi posebno atraktivan program koji u velikom šatoru na parkiralištu u Mašimovoj škuji pocinje u petak nastupom jednog od najpopularnijih i najuspješnijih glazbenika hrvatske estradne scene - Zlatana Stipišica Gibonnija.

Koncert pocinje u 22 sata nastupom Manuel banda, koji ce uoci Gibonnijevog nastupa publiku zagrijati dobrom glazbom urbanoga štiha.

Iznenadenje veceri za Buzecane i njihove goste bit ce i nastup mladih buzetskih pjevackih zvijezda, koje ce se po jednom hit-skladbom svojim sugradanima predstaviti nakon uspješnog nastupa na HRT-u u emisiji "Pjevaj moju pjesmu".

Na Božic, u nedjelju navecer, u Mašimovoj škuji nastupa kralj dobre zabave Jasmin Stavros, redovni sudionik buzetskih božicnih koncerta. Nastupit ce u pratnji svog vjernog Naranca banda, a posebni gosti veceri bit ce grupa Dan ponjer iz Kopra, nekadašnji Nocni skok.

Buduci da se Stavros u Buzetu uvijek posebno potrudi, može se ocekivati da ce i ovog puta postaviti kakav novi glazbeni rekord, najavili su predstavnici buzetske Radio Zone koja potpisuje organizaciju koncerta.

Robert Marušic i Kristijan Nemet na konferenciji za novinare u srijedu otkrili su i veliko glazbeno iznenadenje - 1. sijecnja navecer u Buzetu ce nastupiti Dražen Zecic!

Koncertom pod nazivom "Za sve dobre ljude" popularni Zeko i njegovi fanovi iz citave Istre, pa i šire, tako ce na najbolji nacin zakoraciti u novu godinu upravo u Buzetu, gdje je Zecic prije 15 godina poceo i svoj iznimno uspješni glazbeni pohod na Istru.

Ulaznice po 100 kuna za Gibonnijev koncert mogu se naci u pretprodaji do 23. prosinca u podne u vecini istarskih gradova. Tek ako se sve ulaznice u pretprodaji ne prodaju, moci ce se kupiti na blagajni šatora na dan koncerta od 20 sati.

Ulaznice za koncert Stavrosa i Zecica nece se naci u pretprodaji, nego ce se moci kupiti na blagajni šatora na dan koncerta (25. prosinca, odnosno 1. sijecnja) od 20 sati. Cijena ulaznice za Stavrosov koncert je 50 kuna, a za Zecicev 80. Sva tri koncerta u šatoru pratit ce i odgovarajuca ugostiteljska ponuda.

Organizator blagdanske manifestacije je Radio Zona Buzet, a medu medijskim partnerima su Glas Istre, TV Istra, Radijska istarska mreža - RIMA. Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg "Božica u Buzetu" je Favorit pivo, a pokrovitelj je tradicionalno Grad Buzet.


Podijeli: Facebook Twiter