Božić u Buzetu - mali glazbeni maraton

Dražen Zečić nastupit će na sam Božić
Dražen Zečić nastupit će na sam Božić

"Božić u Buzetu", manifestacija koja će ove godine doživjeti svoje šesto izdanje, donosi mali maraton vrsne glazbene zabave. Jole, Zečić, Ivan Zak i The Night Express garancija su nezaboravnog provoda.

Program će se odvijati u velikom šatoru u samom gradskom centru, u Mašimovoj škuji u tri termina: 21., 25. i 28. prosinca, u organizaciji buzetske Radio Zone.

Prvi će, 21. prosinca, nastupiti Joško Čagalj, popularni Jole, čiji se hitovi "vrte" na svakoj fešti. Na Božić, 25. prosinca, šator u Mašimovoj škuji ugostit će ljubimca istarske publike Dražena Zečića, a 28. prosinca nastupit će Ivan Volarić Zak, mladi pjevač čiji se glazbeni uspon dogodio nakon objave pjesme "Bolja od najbolje". Pridružit će mu se trenutno najpopularniji glazbeni zabavljači istarskog poluotoka The Night Express Band.

- Iako je i ove godine riječ o zahtjevnom projektu, Radio Zona sa svojim suradnicima, a posebice uz podršku Grada Buzeta, Favorit piva, te drugih pokrovitelja i sponzora, kao i medijskih partnera, ima resurse koji joj omogućuju da organizira glazbene i druge priredbe na najvišoj razini, što se dokazalo proteklih godina, a tako će biti i ovoga puta, najavio je direktor Radio Zone Buzet Robert Marušić.

Cijena ulaznice za Joletov nastup 21. prosinca, kao i za nastup Ivana Zaka te The Night Express Banda 28. prosinca, bit će 70 kuna, dok će ulaznica za koncert Dražena Zečića na sam Božić koštati 10 kuna više. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter