Borko Perić pobjednik TV showa "Maestro"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumac Borko Perić pobjednik je ovogodišnje zabavno-glazbene emisije Maestro. U večerašnjoj emisiji finalisti su dirigirali po dvije skladbe, a nakon prvoga kruga orkestar je odlučio da Mile Kekin ostaje na trećemu mjestu. Glazbenica Jelena Radan i glumac Borko Perić ušli su u superfinale, u kojemu su oboje dirigirali fragment iz Beethovenove Pete simfonije, a Simfonijski je orkestar glasovanjem odlučio da je Perić pobjednik druge sezone Maestra

Za pobjedu, Borku Periću i Jeleni Radan zadatak je bio dirigirati fragment iz Beethovenove Pete simfonije. Maestro Fačini ocijenio je da je Jelena bila bolja u sredini, a Borko na početku i na kraju. Koncert-majstorici Pustički Kunjko nije bilo jasno kako je orkestar razumio Jelenino dirigiranje, dok je za Perića kazala kako ima stvarni dirigentski talent.

Oboje ste puno napredovali, ocijenio je maestro Kranjčević, koji je također kazao da su i Jelena i Borko iznimno talentirani.  Na kraju je glasovima Simfonijskoga orkestra pobjedu izborio Borko Perić. Jelena Radan iskreno mu je čestitala na pobjedi te zahvalila svima kojio su je podržavali na putu do finala, posebno svojemu mentoru Ivanu Josipu Skenderu, koji ju je naučio ono što joj se činilo nemogućim.

Pobjednik, glumac Borko Perić, izjavio je da je sretan i ispunjen, fasciniran orkestrom, glazbom i cijelom emisijom. „Upoznao sam divne ljude  s kojima sam prelazio sve prepreke”, rekao je Perić te posebno zahvalio svojemu mentoru maestru Robertu Homenu, koji ga je doveo do pobjede. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter