Boris Miletić predstavio izvješće "Pula radi"


Večeras su u pulskom hotelu Riviera članovi Istarskog demokratskog sabora javnosti predstavili izvješće o radu za mandatno razdoblje 2009. - 2013. godine za grad Pulu.

Izvješće pod nazivom "Pula radi", prigodno upakirano u svojevrsnu brošuru, predstavio je aktualni gradonačelnik Pule Boris Miletić rekavši da je njegov osnovni cilj rezimirati što je prije četiri godine građanima obećao, a što je za vrijeme njegova mandata učinjeno. 

Tako se osvrnuo na pet glavnih programskih ciljeva koje je imao u svom predizbornom programu - obećao je, kako je kazao, dva nova vrtića i jednu novu školu, obilaznicu s četiri trake i više parkirnih mjesta, izgradnju kanalizacije za čisti Pulski zaljev, uređenje rive i seriju kulturnih projekata za Pulu koja živi.

Sve je to, pa i više od toga, ispunio, kazao je te je pritom istaknuo primjerice novu školu i vrtić na Velom Vrhu, novi vrtić u Šijani, novu pulsku obilaznicu, započetu izgradnju novog kružnog toka u Šijani, postavljanje montažnih kružnih tokova za brži i sigurniji promet, zatim započeto uređenje nove pulske rive, 90 posto napravljenog posla na kanalizacijskom sustavu koji će rezultirati čistim Pulskim zaljevom...  

Sve mu to, rekao je, daje snage da se kandidira za glavnog čovjeka grada i na predstojećim izborima, a sve da bi završio pokrenute i započeo nove projekte za boljitak grada i njegovih žitelja. (B. PETROVIĆ, snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter