Boris Lisica: Nećemo plesati samo jedno ljeto

Boris Lisica (Milivoj MIJOŠEK)
Boris Lisica (Milivoj MIJOŠEK)

Povratak u elitni razred hrvatskog zlatnog sporta umaški su rukometaši ostvarili sezonu ranije od petogodišnjeg plana. Time je "grad rukometa" iznova pokazao da usprkos brojnim odlascima igrača svakog ljeta, ima kvalitetu za odabrano društvo. Kapetan Sever i družina su u prvoligaškoj konkurenciji pokazali dio vlastitih mogućnosti i na kraju sezone s druge pozicije izborili Premijer ligu.

Nova, znatno izazovnija natjecateljska zadaća je pred "plavo-žutima" i stoga su sve akcije pomno isplanirali čelništvo kluba i stručni stožer prve momčadi.

- Sve dosad što sam radio nakon završetka prvoligaške sezone ostavljam po strani, kaže trener Boris Lisica koji je ovog ljeta okupiran i drugim rukometnim aktivnostima.

- Kao regionalni instruktor HRS-a bio sam angažiran u kampu s mladim selekcijama u Zadru, te u Akademiji Balić&Metličić. Sad se sa suradnicima okrećem poslu oko pripreme momčadi za prvenstvene obveze u elitnom društvu. Pravog odmora neće biti, jer puno je toga za odraditi kako bi se što uspješnije predstavili u znatno kvalitetnijoj konkurenciji. Mnogi će se pitati može li nam to poći za rukom. Ne dvojim oko toga, zato smo prionuli poslu koji je pred nama. Mi na sreću imamo već dokazanu igračku i momčadsku kvalitetu i uz neznatnu popunu redova na nekim deficitarnim pozicijama očekujem da nećemo biti "prolaznici" u Premijer ligi, tvrdi Lisica. (Mijat GAVRAN)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter