Boom Gallery: Urbani Vodnjan kroz fotoobjektiv

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U vodnjanskoj Boom Gallery u petak je otvorena izložba fotografija polaznika fotografske radionice na manifestaciji urbane kulture B-Urban Meeting, održanoj u kolovozu u Vodnjanu.

Fotoizložba svojevrsni je rezime cijele manifestacije jer su na fotografijama mladih vodnjanskih autora Svena Šerbića, Lare Karlović, Filipa Nađa i Elene Crnalić dokumentirane brojne aktivnosti s B-Urban Meetinga, kao što su plesne i break dance radionice i večernji sessioni, crtanje grafita, BMX radionice, ali i druženje brojnih polaznika.

Izložbu je otvorio jedan od organizatora B-Urbana Eric Ušić te zahvalio vodnjanskom Društvu Naša djeca na potpori u organizaciji i ekipi festivala Boombarstick koja je ustupila galeriju.

Nekoliko riječi o nastanku fotografija rekao je voditelj fotoradionice Matteo Cardin te je pohvalio polaznike. Na izložbi je izloženo i nekoliko njegovih radova.

Nakon što su posjetitelji razgledali fotografije počeo je koncert pulskog sastava Nikol, Luka i Vedran, koji su sve prisutne oduševili akustičnim obradama i autorskim pjesmama. Mladi bend koji sačinjavaju Luka Šipetić i Vedran Grubić na akustičnim gitarama te pjevačica Nikol Čaćić s odličnim vokalom, nastupio je i na ovogodišnjem Terraneu. Na  nekoliko im se pjesama pridružio i Eric Ušić, inače član vodnjanske hip-hop grupe Souncheck regaz, te su zajedno postigli dobru kombinaciju rapa i akustike.

Izložba fotografija bit će otvorena do 14. rujna, a fotouraci mladih vodnjanskih umjetnika mogu se pogledati svakodnevno od 10 do 12 sati te od 17 do 22 sata. (Napisala i snimila A. ŠIMIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter