Bonobo otvara Dimensions u Areni

Bonobo u Pulu stiže s bendom
Bonobo u Pulu stiže s bendom

Danas su britansko - hrvatski organizatori Dimensions festivala otkrili na službenoj internetskoj stranici ime specijalnog headlinera koji će u srijedu 4. rujna u pulskoj Areni otvoriti drugo pulsko izdanje ovog festivala elektronske underground glazbe. Riječ je o Bonobu, hvaljenom britanskom glazbeniku i producentu, novom pioniru downtempa koji uspješno miksa trip-hop, jazz i elektroniku.

Ovaj će koncert biti poseban jer Bonobo neće nastupiti solo kao DJ već sa svojim bendom uživo, a neslužbeno saznajemo da će u Areni gostovati s još 16 glazbenika. Organizatori ističu da je riječ o "nevjerojatno talentiranom predstavniku svjetske elektroničke glazbe koji sprema nezaboravan nastup koji će se idealno uklopiti u atmosferu pulskog amfiteatra".

Uz Bonoba na spektakularnom će otvorenju nastupiti još Mount Kimbie, elektronički duo koji upravo doživljava uspon na svjetskoj glazbenoj sceni zahvaljujući uspjehu novog albuma "Cold Spring Fault Less Youth", odličan britanski sastav Portico Quartet te Andrew Ashong, koji će u Puli predstaviti svoj inovativni live set. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter