Bonbonniere Kraš imaju najljepši ljetni izlog u Puli

(M.MIJOŠEK)
(M.MIJOŠEK)

Bonbonniere Kraš na Portarati ima najljepši ljetni izlog u gradu. U utorak je tim povodom u prodavaonici održana prigodna svečanost na kojoj je Lovorka Hajdić Golja iz Grada Pule, predstavniku Kraša, Bernardu Ćuriću, uručila prigodnu naljepnicu i nagradu od tisuću kuna.

Kako je na proglašenju najboljih izloga istaknula Sanja Cikopan Korotaj, predsjednica pulske turističke zajednice, koja je u suradnji s Gradom Pula, i pokrenula cijelu akciju nagrađivanja najljepših izloga trgovina u centru grada, povjerenstvo je ove godine pogledalo puno izloga te odlučilo da drugo mjesto pripadne Coin casi u Fontičkoj ulici, a treće Kerveru u Flanatičkoj ulici.

Na četvrtom je mjestu cvjećarnica Florami studio, na petom Designe store KOMO u Istarskoj ulici. Uz ove, pohvaljeni su još i izlozi Maxim jeta, Arco Irisa, Galerija Legović, te trgovine Extreme intimo, Calzedonia, Pupa Shoes, Optike Centra i Giardini, Maksim Jet Romantica i parfumerija Fendi.

- Lijep izlog privlači pogleda kupaca, ali i pridonosi ljepšem izgledu cijeloga grada, navela je Cinkopan Korotaj te dodala da je povjerenstvo ove godine primijetilo kako je puno izloga i dalje ukrašeno plakatima za sniženja, no oni imaju finiji dizajn i bolje se smješteni nego ranijih godina.

Ćurić, direktor Kraš-Trgovine, zahvalio se na nagradi te naveo kako će se i dalje truditi da njihova trgovina i njen izlog budu ures grada navodeći da su za plave dupine u izlogu zasluže službenice iz Zagreba koje se bave uređenjem, Zlatica Milčec i Ankica Bubić. Inače, ova Kraševa trgovina osim što je kontinuirano lijepo ukrašena pohvaljena je zbog činjenica da su u njoj, osim u kupovini slatkog, mogu kupiti i kvalitetni autohtoni hrvatski suveniri. Podsjetimo, već je odabran najljepši izlog za Valentinovo i Uskrs, a na kraju godine birat će se i najljepši izlog ukupno. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter