Bonaci: Preminula žena izbodena nožem

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Lidija Kezele (47) iz Fažane preminula je u pulskoj bolnici u srijedu u 19.30 sati uslijed ozljeda zadobivenih metalnom palicom i nožem istog dana u kuci u Bonacima. Napao ju je partner, Milisav ?okic (58) zvani Mico Pauk iz Bonaci, koji je priveden na istraživanje u porecku postaju.

Po neslužbenim informacijama, Kezele i ?okic bili su u vezi oko mjesec dana, no prije tjedan dana ?okic ju je pretukao pa je ona u srijedu došla po stvari, kada ju je on opet napao i teško ozlijedio.



Navodno je ?okic imao nesredene odnose i s bivšom izvanbracnom suprugom zbog skrbništva nad njihovo dvoje malodobne djece, a policija je navela da im je osumnjiceni vec poznat po nasilju prema bivšoj izvanbracnoj supruzi.

Sukobu u srijedu, takoder po neslužbenim informacijama, svjedocile su dvije ženske osobe, a vjerojatno je jedna od njih i pozvala lijecnicku pomoc i policiju. Pretpostavlja se da su žene došle s Lidijom Kezele po stvari.

Na mjestu dogadaja pronadeni su nož i metalna palica, a uz policiju na uvidaju je bila i istražna sutkinja Županijskog suda u Puli Sena Midžic Putigna. Obavljen je ocevid i sutkinja je naložila obdukciju tijela.


Podijeli: Facebook Twiter