Bon Jovi cak pet dana u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na konferenciji za novinare organizatora, agencije Lupa Promotion, u srijedu je i službeno potvrdeno - legendarna grupa Bon Jovi, predvodena frontmanom Jon Bon Jovijem, koja nikad dosad nije gostovala u Hrvatskoj, pa ni u regiji, nastupit ce na megakoncertu u sklopu svjetske The Circle Tour na maksimirskom stadionu u Zagrebu 8. lipnja sljedece godine.

Zanimljivo je da upravo iz Zagreba krece njihova europska stadionska turneja koja ce obuhvatiti 22 grada. Bend ce boraviti u Zagrebu pet dana od kojih ce tri održavati probe za koncert da bi osigurao obožavateljima fantastican vizualni i zvucni spektakl.

Trideset tisuca ulaznica za najveci rock koncert sljedece godine u Zagrebu krece u prodaju 5. studenoga u sustavu Eventima. Cijene ulaznica su 300, 330, 440, 800 i 2.000 kuna.

Ambasadori americkoga stadionskog rocka koje je u trideset godina karijere na koncertima vidjelo više od 40 milijuna ljudi donose u Zagreb produkciju koja ukljucuje 2.750 metara aluminija za izgradnju pozornice te 400 metara kvadratnih veliki videozid na pozornici.

Nakon svojevremenog nastupa The Rolling Stonesa i lanjskog dvodnevnog nastupa U2, koncert grupe Bon Jovi je svakako jedan od najvecih koncerata koji su ikada održani na ovim prostorima.

Kao uvertira spektaklu koji nas ocekuje na maksimirskom stadionu u zagrebackom Movieplexu 10. i 11. studenoga održat ce se kinoprojekcije koncerta grupe Bon Jovi održanog u New Yorku tijekom aktualne turneje, a 29. listopada izlazi i album "Bon Jovi - Greatest Hits Collection".

Osim u Zagrebu, Bon Jovi ce nastupiti u našoj okolici još i 17. srpnja na stadionu u Udinama te 22. srpnja na stadionu u Becu.


Podijeli: Facebook Twiter