Bombaj štampa i Rambo Amadeus - glazba i humor

Rambo Amadeus - uz glazbu obavezni duhoviti komentari
Rambo Amadeus - uz glazbu obavezni duhoviti komentari

Opuštena i ležerna atmosfera zaštitni je znak Weekend Media festivala, koji je sinoć okončan dvama koncertima - Bombaj štampe i Ramba Amadeusa.

Koncertom Ramba Amadeusa ujedno je predstavljena Crna gora i njezina Turistička zajednica, a okupljene je pozdravio i Mima Karadžić, glumac crnogorske serije koja se prikazuje na našoj televiziji "Budva na pjeni od mora".

Koncertnu večer otvorila je Bombaj štampa predvođena karizmatičnim Brankom Đurićem Đurom razdrmavši prostor ex Tvornice duhana taktovima njihova evergreena "Kako trese, lupa, udara" da bi repertoar nastavili spletom svojim pjesama, ali i nekih obrada poput "Honky Tonk Woman" Rolling Stonesa. Đuro je i ovoga puta pokazao da je vrsni zabavljač pa je duhovitom komunikacijom s publikom zagrijao atmosferu te čak dovukao dvije djevojke iz publike da mu se na bini pridruže kao back vokali.

Sinoćnja večer Weekend Media Festivala očito je bila u znaku spoja glazbe i kvalitetnog humora - a ponajbolji predstavnik te kategorije jest Rambo Amadeus, koji je izveo presjek ponajboljih svojih uspješnica poput "Moj skutere", "Ja imam fantastične glasovne mogućnosti" i drugih, u koje je sa svojim odlično uvježbanim bendom vrsnih muzičara ubacio i aktualne duhovite komentare, pa je tako primjerice pozvao brojne okupljene novinare i medijske djelatnike da izvještavaju o stvarima koje su doista važne.

Ograničeno vrijeme nastupa nešto je skratilo planirani Rambov repertoar, no publika je već s prvim taktovima Rambovih pjesama spremno ispunila prostor ispred pozornice i zaplesala, a tijekom koncerta i pjevala.

U sklopu zabavnih događanja jučer je lansiran i novi televizijski program VH1 Adria, regionalna verzije kutnog glazbenog programa. (T. TIDIĆ; snimila Jelena PREKALJ)


Podijeli: Facebook Twiter