Bolnica u Philadephiji izrazila sućut zbog smrti Nore


Dječja bolnica u Philadelphiji u kojoj se liječila Nora Šitum izrazila je žaljenje na svom profilu na Facebooku zbog njezine smrti i uputila je najdublju sućut njezinim roditeljima, obitelji i mnogim prijateljima u Hrvatskoj.

Bolnica navodi da je tijekom razdoblja u kojem je Nora bila pod njezinom skrbi osjećala divljenje iskazanom ogromnom hrabrošću nje i njezinih roditelja.

"Dok smo se svi nadali da bi Nori moglo koristiti eksperimentalno liječenje T-stanicama, ona je nažalost preminula prije nego što je mogla biti podvrgnuta toj metodi liječenja. Vjerujemo da svako dijete zaslužuje šansu i Norini roditelji i oni koji su joj pružili potporu maksimalno su se potrudili da joj daju tu šansu. Nadamo se da će njezina obitelj, oni koju su joj pružili potporu i hrvatski narod naći utjehu u spoznaji da su učinili sve što su mogli za tu izuzetnu djevojčicu."

Bolnica je uputila sve one koji žele izraziti sućut povodom smrti male Nore na Facebook stranicu http://www.facebook.com/noraforacro. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter