Bolesno grinje ponovno u studiju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulski grind core sastav Bolesno grinje ima odnedavna novi album na svjetskom tržištu, koji je pod nazivom "Krvave ruke, krvavi novac" objavljen za izdavacku kucu Endless Brutality of Men. Rijec je o petom albumu Bolesnog grinja u izdanju ove meksicke diskografske kuce, a sveukupno je to šesto izdanje u diskografiji Bolesnog grinja - naime, album "Nitko nas ne vidi... ali mi ipak postojimo" 2006. godine objavila je americka diskografska kuca Deathbag Records, a valja spomenuti i split vinil sa slovenskom grupom Sodndan iz 2002. godine.

Kako saznajemo od clanova benda, novi album je sniman u pulskom studiju "Ja sam gluh", a album se u Hrvatskoj može nabaviti samo narudžbom putem njihove stranice www.bolesnogrinje.org, kontaktiranjem clanova benda ili na njihovim koncertima.

Album prati i videospot koji su producirali sami clanovi benda i koji se može pogledati na YouTubeu, a evo i što o albumu kaže diskografska kuca Endless Brutality of Men:

- Bolesno Grinje terorizira grind core scenu od 2000. godine. Njihova neosporiva kvaliteta cini ih jednim od ponajboljih predstavnika europskog grind corea. S dosadašnjih pet izdanja, njihov najnoviji album "Krvave ruke - krvavi novac" je najbolji primjer nevjerojatnog potencijala ovog sastava, 17 pjesama najsmjelijeg grind corea za fanove istinski ekstremne glazbe, porucuju iz EBM-a.

Iako je album nedavno objavljen, grupa Bolesno grinje i dalje aktivno stvara:

- Vec smo napravili 16 novih pjesama, za hiper-turbo-najnoviji, sedmi album. Vec je spremno i uvježbano, a snimanje u studiju "Ja sam gluh" krece krajem studenog. Album ce biti objavljen za nekoliko mjeseci, najvjerojatnije opet za diskografsku kucu EBM. Zasigurno cete biti ushiceni novim materijalom, kaže bubnjar grupe Dario Krožnjak Rio.


Podijeli: Facebook Twiter