Bojan Rosić novi predsjednik SDP-a Vižinade

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na izbornoj konvenciji Općinske organizacije SDP-a Vižinade za predsjednika je izabran Bojan Rosić, dosadašnji tajnik i vijećnik u općinskom vijeću. Dok je na dužnosti potpredsjednika ostao je Ferenac aktualni načelnik Općine Vižinada.

Na konvenciji u su izabrani članovi i tijela organizacije koji će SDP u Vižinadi voditi u naredne četiri godine. Tako su Općinski odbor uz predsjednika Rosića i potpredsjednika Ferenca izabrani Đoni Šimonović, Lučano Geržinić, Vesna Radešić, Tatjana Lončarić i Oliver Arman.

Dosadašnji predsjednik OO SDP Vižinade Oliver Arman podnio izvješće o svom radu i zahvalio članovima na dosadašnjoj suradnji, uz čestitke novoizabranom predsjedniku. Novoizabrani predsjednik Rosić zahvalio se na ukazanom povjerenju i poručio kako će SDP Vižinada u jednakoj mjeri nastaviti raditi za općinu Vižinadu i dobrobit svih njenih stanovnika. Naglasio je kako će svima biti na raspolaganju i pozvao sve članove i simpatizere da sa svojim prijedlozima aktivno sudjeluju u daljnjem razvoju organizacije i Općine Vižinada. (M. RIMANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter