Bogovic i Bogovici u Magnusu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Još jedan veseli rockerski koncert održao se u diskoteci Magnus gdje je gostovao jedan od najpoznatijih hrvatskih rockera Davorin Bogovic s pratecim bendom šaljivog imena Bogovici.

Iako publike nije bilo onoliko koliko bi se ocekivalo kada dolazi nekadašnji frontmen Prljavog kazališta kvalitetna je svirka ipak podigla prašinu s poda kluba, pa se koncert koji je dosta kasno i zapoceo na kraju pretvorio u odlican glazbeni doživljaj.

Bogovici i Bogovici, bend kojeg cine renomirana glazbena imena (Goran Hrepic iz Daleke obale, Tomislav Hajat iz Parnog valjka, Goran Gubic iz Psihomodo Popa i Ernest Vinkovic iz Drugog nacina) raspalili su hitove kao što su Heroj ulice, Crno bijeli svijet, 17 ti je godina tek, Mladic u najboljim godinama, Mi plešemo i Sretno dijete što je mnoge posjetitelje povratilo u zlatno doba Prljavog kazališta.



Kao predgrupa nastupio je vrlo dobri pazinski cover bend TTRT kojem naziv potjece od taktova uvodne glazbene špice serijala o Indiana Jonesu. Iskusni glazbenu postavu cine Ivan Štrpin (vokal), Darko Hrelja (bubanj), Marijan Kukurovic (bas), Ivica Vretenar-Veti (gitara) i Toni Urovic (gitara). (Napisao i snimio A. DAGOSTIN)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter