Bogate nagrade na 3. Giru di Monte Grande

Priprema se treći Giro di Monte Grande
Priprema se treći Giro di Monte Grande

Trail running race koji već polako postaje tradicionalan, pod nazivom Giro di Monte Grande, održat će se po treći put na području Velog Vrha u  nedjelju 6. prosinca. Organizatori, Udruga mladih Velog Vrha "sVrha", najavili su pritom bogat nagradni fond za najbolje te finišerske medalje za sve klince i klinceze.

Naime, do 20. studenog može se prijaviti na utrku i uplatiti kotizacija (Prijava se smatra potpunom uplatom startnine) za dvije utrke na 12 i 6 kilometara. Kotizacija je 50 kuna, a pravo sudjelovanja imat će 300 natjecatelja koji uplate kotizaciju.

Organizatori napominju da se startnina neće primati u gotovini na dan utrke, nego se treba uplatiti na žiro račun Udruge mladih sVrha. Za djecu predškolske dobi organizirat će se utrka na 80 metara, a za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole na tisuću metara. Za dječje utrke nije predviđena kotizacija, ali je i tu postavljen limit od 150 natjecatelja.

Dosad je, prema dostupnim podacima, za utrke odraslih, prijavljeno gotovo stotinjak natjecatelja, a za dječje još 50-ak.

Inače, startnina za utrku uključuje: organizaciju utrke, elektroničko mjerenje vremena čipovima, natjecateljski paket (multifunkcionalna marama 4FUN, startni broj), dežurstvo medicinske službe, piće/voće na okrijepnim stanicama i nakon utrke. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter