Bogata ponuda na pazinskom Second hand sajmu


U Pazinu, na platou nekadašnje vojarne, održan je drugi Second hand sajam na kojem se okupilo stotinjak izlagača iz raznih krajeva Istre koji su na sedamdesetak štandova nudili raznovrsnu robu. Najviše je bilo odjeće i obuće, ali moglo se naći starih dobrih knjiga, stripova, vinilnih i digitalnih nosača zvuka te raznog pribora i alata.

Uglavnom, moglo se naći za svakog ponešto, stoga su rijetki sa sajma odlazili praznih ruku. Cijene su bile povoljne, a za one umješnije u cjenkanju još povoljnije.

Glavna organizatorica sajma Saša Bačić ne krije zadovoljstvo odazivom izlagača, količinom i raznolikošću ponude te velikim brojem posjetitelja i kupaca. Posebno je veseli što je dosta ljudi došlo do njenog štanda na kojem je prikupljala odjeću i potrepštine za pulski dom za nezbrinutu djecu. Na susjednom su štandu pazinski Nezavisni prodavali robu, a prihod od prodaje darovat će udruzi "Happy end" koja skrbi o napuštenim psima.

Drugo izdanje pazinskog Second hand sajam u potpunosti je ispunilo očekivanja organizatorice, a mnoge je Pazince, ali i goste iz drugih krajeva ponukalo da se prošeću do nekadašnje vojarne, sretnu se s prijateljima, porazgovaraju pa i da ponešto kupe.

Posjetiteljima sajma za ručak je ponuđen kuhani grah, a u Clubhouse Indians MC-u, kući pazinskih bikera, mogli su se okrijepiti kavom ili sokom. Za mališane je Mirka Leggiei pripremila zanimljive radionice žongliranja. (Napisao i snimio M. RIMANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter