Bogata ponuda koncerata u Areni, dolaze i 2Cellos!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako do službene potvrde informacije treba pričekati još koji tjedan - sve dok organizatori koncerta ne ispune sve obaveze, prije svega onu o plaćanju predujma - pouzdano saznajemo da su za ljetnu koncertnu sezonu u pulskoj Areni već dogovoreni nastupi nekoliko velikih svjetskih glazbenih imena, ali i popularnih domaćih izvođača.

Među njima, saznajemo, sigurno neće biti Severine, čija ponuda nije ni ozbiljno razmatrana (odbijena kao i Dino Merlin), već dolazi Josipa Lisac, koja bi u Areni trebala obilježiti 40 godina bogate karijere, Massimo Savić te najtraženiji pulsko-dubrovački tandem 2Cellos - Stjepan Hauser i Luka Šulić. Ovaj će dvojac, saznajemo, u Areni nastupiti u 2. srpnja.

Uz zasad jedino službeno potvrđen nastup legendarnog kanadskog kantautora Leonarda Cohena 2. kolovoza - što je nesumnjivo ponajveći koncertni događaj desetljeća, a ne samo ove sezone - u pulskom će amfiteatru 14. kolovoza nastupiti iznimno popularna francuska glazbenica Zaz, a tjedan kasnije, 21. kolovoza, po treći put u Puli Joe Cocker. Bit će tu još i niz drugih izvođača.

U razdoblju od 15. lipnja do 31. kolovoza u Areni se može održati najviše deset programa, odnosno devet kada se oduzme termin za Festival igranog filma u Puli, čije se jubilarno, 60. izdanje održava u amfiteatru od 20. do 27. srpnja. (Z. ANGELESKI)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter