Bogat prosinacki program oživit ce Pulu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Puljani ce 2011. docekati uz glazbene taktove Nole, Gustafa i The Night Expressa, objavili su na konferenciji za novinare organizatori programa koji ce se i ove godine tradicionalno održati na glavnom gradskom trgu.

Program za najludu noc u godini održat ce se i na Danteovom trgu, gdje ce se za novogodišnji reggae party pobrinuti udruga Seasplash.

Osim programa za docek Nove godine, predstavljena je i manifestacija "Prosinac u gradu". Predstave, igrokazi, filmovi, koncerti i radionice za najmlade odvijat ce se diljem grada. U ponedjeljak 6. prosinca ispred katedrale stiže Sveti Nikola, dok ce Djed Mraz pulske mališane posjetiti 18. prosinca na zelenoj tržnici.

Tijekom prosinca Puljanima ce se pripremiti i niz darova, poput božicne fritaje od 2.011 jaja, koja ce se spremati 20. prosinca na Portarati, te gradelade na Badnjak.

Od 18. prosinca pa do prvog dana 2011., na Portarati ce biti postavljen šator Rock Caffea pod kojim ce, uz niz svakodnevnih programa, nastupiti renomirani izvodaci poput Zdenke Kovacicek, Dogme i Drugog nacina.

Novost ovogodišnjeg "Prosinca" je i pulska Noc DJ-a u organizaciji udruge E-artist, koja ce se održati 18. prosinca. Tog ce se dana u pulskim klubovima (Actors Studio, Aruba, Fort Bourguignon, Marelica, Monte Serpente, Pietas Julia, Rock klub Uljanik) slušati raznovrsna muzika, od punka, jazza, rocka do eklektronicke glazbe.

Održat ce se i božicni Hand made, i to u Domu hrvatskih branitelja i na Portarati.

INK takoder nudi niz programa i predstava, a jedna od njih je "Todor stand up comedy", koja ce se u suradnji s Rock Caffeom održati na velikoj sceni INK-a 3. prosinca. U nedjelju 12. prosinca INK ekskluzivno docekuje Kruševacko pozorište s predstavom "Tvrdava" Meše Selimovica.

Grad Pula, kao pokrovitelj programa doceka Nove godine, poziva ugostitelje koji posluju u užem centru grada da u novogodišnjoj noci otvore svoja vrata gradanima i na taj se nacin prikljuce novogodišnjem slavlju. Sukladno gradskoj odluci, od 15. prosinca  do 15. sijecnja restoranima i barovima omogucen je rad od 6 do 2 sata, objektima izvan naseljenih podrucja non-stop, a barovima koji ispunjavaju uvjete za nocni rad od 21 do 6 sati.


Podijeli: Facebook Twiter