Bogat program Seasplash Summer Cluba i besplatno vikend kampiranje

Nastup klape Škerac u Perastu
Nastup klape Škerac u Perastu

Nakon veselog otvorenja sezone 20. svibnja štinjanska tvrđava Punta Christo od danas će biti otvorena svaki dan. Od nedjelje do srijede biti će otvorena od 11 do 20 sati za razgledavanje, a četvrtkom, petkom i subotom odvijat će se organizirani programi. Novost je i besplatno kampiranje tijekom vikenda.

Organizatori najavljuju iznimno bogat lipanjski program. Danas je na programu zabava uz Braddu i Bebea – rezidente Seasplash Summer Cluba - Jammin' with Bradda Selecta & Bebe. Početak je u 20 sati, a ulaz je slobodan. U petak u 20 sati na programu je izložba fotografija Snježane Bratanović, pulske freelance fotografkinje koja je višetruko nagrađivana. Subota, 3. lipnja, donosi FPC Sessions – Laseech & Damian. Prvi je to ovoljetni Fort Punta Christo sessions na kojem će nastupiti dva house DJ-a i producenta – Laseech iz Štinjana i Damian iz Pule Početak je u 21 sat, a ulaz slobodan.  

U četvrtak, 8. lipnja, u 21 sat zakazan je FPC Sessions - Alen Paver. Riječ je o producentu i DJ-u iz Pule koji svoju životnu priču izražava kroz glazbu. U petak, 9. lipnja, u 21 sat na programu je 808 x Trapez party. Nastupaju: Rinoma, Abella Dangerz, Tikach, Snif, Snap…suported by Gang Gang skurrlectors, a ulaz je 20 kuna. Subota, 10. lipnja, donosi Jungle Fever Party @ W.G. My Hell Jackson (SLO) i Jin San.

Za 15. lipnja u 20 sati zakazano je otvaranje izložbe fotografija Lorine Duić, mlade pulske fotografkinje koja teži "da njena fotografija promatraču izazove emocije te da postanu jedno."

Petak, 16 lipnja je Riddim Night, kada Bradda Selecta sa gostima nastupa u reggae & dancehall avanturi. U subotu, 17. lipnja, zakazan je prvi party ovogodišnjeg SLURP! Festivala. Prema najavi, zvijezda partija je mladi DJ i producent Andrea Ljekaj koji je sve popularniji u svijetu elektronske glazbe a prve je glazbene korake napravio unutar Seasplash kolektiva. Uz njega će nastupiti i Xxl, Arsen Pavešić, Mo' Funk & Asta Nova te mlada Beatrissa. Početak je u 23 sata, a ulaz je 50 i 60 kuna.

U četvrtak, 22. lipnja, u 21 sat počinje FPC Sessions, a DJ je Josip Peša aka Joes 19-godišnjak iz Pule, koji se glazbom i DJ-ingom se počeo baviti prije pet godina. U petak, 23. lipnja, u 21.30 sati je na programu Cinema Fort / Restart i besplatna projekcija filma "Čovjek koji je pobijedio Amazonu" Johna Maringouina. U subotu, 24. lipnja, od 22 sata je Fort 'n' Bass – DNB Konferencija promo party.

Zadnji vikend u mjesecu, u četvrtak, 29. lipnja, otvara  FPC Sessions - Jinxie Grooves. Jinxie Grooves član je pulskog Arboretum Kolektiva, kolektiva DJ-a, producenata i organizatora. U svojim samostalnim glazbenim avanturama naginje funk, soul i disco zvuku.  U petak, 30. lipnja je Cinema Fort / Restart  i film "Abeceda" Erwina Wagenhofera s početkom u 21.30 sati. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter