Bogat program ovogodišnjeg Ljeta na Kaštelu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

I ovogodišnje Ljeto na Kaštelu, cije je mjesto zbivanja dvorište Povijesnog muzeja Istre, a u organizaciji Svijeta glazbe - World music, bit ce bogato predstavama, koncertima i stand up nastupima. Program se otvara predstavom "Aplauz žalosnom varalici", monodramom Željka Königsknechta koja je na redu u ponedjeljak u 21.30 sati.

Samo dva dana kasnije, u srijedu, nastupa Arijana Culina sa stand up predstavom "Za Europu spremni". I ostatak mjeseca rezerviran je za predstave i stand up showove pa ce u ponedjeljak, 18. srpnja, publiku nasmijati Edo Vujic, koji je svoju kolekciju šala uoblicio u nastup pod nazivom "Šank(vic) naš svakidašnji".

U petak, 22. srpnja, dolazi Duško Valentic s monodramom-kabaretom "Najbolje godine". Valentic ce biti u pratnji tamburaša, a 28. srpnja na Kaštelu ce ponovno gostovati dokazani ljubitelj pulske publike Zijah Sokolovic s monodramom "Kobajagi donijela me roda".

Iznimno bogat bit ce i kolovoz s cak osam najavljenih dogadaja pa ce se tako održati kazališna predstava "Istarske štorice", a u Pulu se vraca Željko Pervan, koji ce se takoder baviti zajednicom u koju se spremamo uci te ce se njegov stand up zvati "Na rubu Europe". Vratit ce se i Königsknecht monokomedijom "Profesore, dajte dva".

Kolovoz ce biti vrijeme i za koncerte na Kaštelu, kojih ni ovog ljeta nece nedostajati. U planu je gostovanje Massima Savica i benda, a zatim vjerojatno najpopularnije hrvatske klape Intrade i Tomislava Bralica na koncertu koji ce se zvati "Zora bila". Novi album "Pistaccio Metallic", koji ce biti objavljen tek iduceg tjedna, a najavili su ga singlom "Mater", promovirat ce u Puli splitski The Beat Fleet.

Pocast svom bivšem bendu, vjerojatno najpopularnijem sastavu s prostora bivše države, odat ce Alen Islamovic i Mladen Vojicic Tifa u projektu "Da Mi Je Biti Bijelo Dugme". Bit ce to sigurno uzbudljiva vecer, u kojoj mnogi nece moci sakriti nostalgiju, kao i na koncertu "Pozdrav Azri", na kojem ce medu ostalim nastupiti Boris Leiner i Mišo Hrnjak, a koji je predviden za rujan.

U devetom mjesecu organizatori na Kaštelu u planu imaju i gostovanje još jedne lakoglazbene dive prepoznatljivog glasa, a to je Meri Cetinic koja ce nastupiti s klapom Maslina.


Podijeli: Facebook Twiter