Bogat program i najbolji pedoći

(Arhiva)
(Arhiva)

U organizaciji Mjesnog odbora Veli Vrh te uz podršku sportskih udruga s Veloga Vrha u subotu će se u lučici Mandrač održat tradicionalna fešta mjesnog odbora "Toć od pedoć" uz bogati sportski i kulturno zabavni program.

Najbolji pedoći u gradu

U Uvali Mandrač, te na terenima Tivolija i Osnovne škole na Velom Vrhu posjetiteljima će se nuditi brojni sportski i zabavno-kulturni programi, a vrhunac dana očekuje se poslijepodne u Mandraču kada će se spravljati najbolji pedoći u gradu.

Sportsko -rekreativna manifestacija sadrži nogometni i odbojkaški turnir, jedriličarsku regatu u lučici Mandrač, te kulturni i zabavni program koji započinje od 19.30 sati na igralištu osnovne škole i izuzetno posjećenu feštu u kojoj će se predstaviti crkveni zbor župe Krista spasitelja, u sklopu Udruge očuvanje domaće beside i maškara Puljštine nastupaju grupa Paljarica, Složna kompanija, Kantaduri na tanko i debelo i pjesnici, a u 21.30 sati je predviđeno proglašenje pobjednika i dodjela priznanja uz zabavni program Enigma banda.

Ipak, središnji događaj manifestacije je natjecanje u spremanju pedoća "Toć od pedoć", koji na Mandraču počinje u 17 sati, a na kojem će se brojne ekipe natjecati u spravljanju najboljeg jela od ove morske delicije koju će posjetitelji na kraju moći kušati.

Osiguran besplatan parking

Iz Mjesnog odbora Veli Vrh pozivaju sve žitelje Velog Vrha, ali i sve ostale Puljane i goste, da im se pridruže na ovoj tradicionalnoj manifestaciji, a za sve je osiguran besplatan parking na novouređenom parkiralištu smještenom nedaleko od same lučice Mandrač. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter