Bogat koncertni program, moto stunt show, defile motorista…

Raznolikost boja izloženih razglednica (Z. STRAHINJA)
Raznolikost boja izloženih razglednica (Z. STRAHINJA)

Tjedan motora, prijateljskog druženja i rock'n'rolla - Croatia Bike Week u organizaciji moto kluba Twin Horn MC - od srijede se  održava na Vallelungi. Za posjetitelje, od kojih su mnogi došli iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva, te se i smjestili u kampu na Vallelungi, u večernjim satima pravu rock'n'roll veselicu priredio je svojim koncertnim nastupom dobro znani pazinski cover band TTRT.

Dvadeset i treće izdanje Croatia Bike Weeka do kraja tjedna na Vallelungi donosi pregršt zanimljivih sadržaja - tako je danas u 17.30 sati na programu stunt show u izvedbi Dejana Špoljara, jednog od najpoznatijih moto stunt majstora, koji izvodi atraktivne performanse s motorom, u kojima često akrobacije radi i sa suradnicama. Prvak je Hrvatske u moto stuntu, a među brojnim rekordima koje je postavio zanimljiv je onaj da vozio na zadnjem kotaču motor bez stajanja čak 30 kilometara. Stunt show je na programu i u subotu, i to od 17 sati.

U petak od 19 sati kreće koncertni program u kojem nastupaju The Trio - Tribute to AC/DC, slijede dobro znani Vedran Božić i Rock Masters te za kraj koncertne večeri Custom Band.

Brojni oldtimeri moći će se razgledati u subotu na Vallelungi na izložbi koja počinje u 14 sati, a defile motorista gradom kreće u 16 sati s Vallelunge, te će se voziti Ulicom 119. istarske brigade do rive, gdje će se motoristi nakratko zaustaviti za zajedničku fotografiju, nakon čega nastavljaju vožnju bulevarom do Mornaričke crkve pa do Valkana, duž Lungomarea s povratkom na bulevar, preko Giardina, a defile motorista proći će pored Arene te se vratiti na Vallelungu. Svi koji žele promatrati atraktivni defile motorista, organizatori preporučuju da zauzmu pozicije na Giardinima, Rivi te kod Arene.

Subotnji program se na Vallelungi nastavlja uz stunt moto show u 17 sati, u 19 sati je Custom show, a od 21 sat kreće koncertni program uz The Trio - Tribute to ZZ Top, Sister Soul & Blaxperts, seksi show i Čuvare svirala.

Prijevoz brodom s pulske rive na Vallelungu

S pulske rive na Vallelungu vozit će brod Moj Dragulj. Ukrcaj je na rivi preko puta Pietas Julie i veslačkog kluba. Brod vozi svaki puni sat, i to u petak od 17 do 4 i u subotu od 13 do nedjelje u 8 sati. Informacije za prijevoz brodom mogu se dobiti na telefon 099/2975-323. (T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter