Bodrenje "vatrenih" s Foruma

Ilustracija (M. ANGELINI)
Ilustracija (M. ANGELINI)

U organizaciji Grada Pule, a na inicijativu novinara Daniela Sponze, danas će se na Forumu organizirano pratiti druga utakmica hrvatske reprezentacije koju igra protiv Kameruna na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Nakon što je više od šest tisuća gledatelja u Areni pratilo utakmicu hrvatske i brazilske reprezentacije na samom otvaranju prvenstva, inicijator Daniel Spozna i za večeras očekuje jednako dobru atmosferu i obilje pozitivnog navijačkog duha.

- Utakmica počinje u ponoć, ali cijeli program započinje već u 22 sata. Sve zaljubljenike u nogomet, navijače, velike i male, najprije će zabavljati DJ Marko Londero koji je nastupio i u Areni, a potom, nadam se, i naši reprezentativci dobrom utakmicom. Cijeli će događaj trajati do završetka utakmice, ali se neće produžavati nekakvim događajima jer će već biti dosta kasno, a riječ je o samom centru grada pa da ne bučimo previše. Usto, svi ugostiteljski objekti bit će otvoreni, jer im je, odlukom gradonačelnika, dozvoljen rad dok traje prvenstvo, ustvrdio je Sponza.

Apelirao je na posjetitelje da, kao i u Areni, pokažu jedno fer i korektno navijanje, bez izgreda, jer će se tu naći i obitelji s djecom. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter