Bod na Maksimiru znači kao šest protiv drugih momčadi

POVRATAK U ZADNJU LINIJU - Risto Mitrevski (D. ŠTIFANIĆ)
POVRATAK U ZADNJU LINIJU - Risto Mitrevski (D. ŠTIFANIĆ)

Nogometaši Istre 1961 danas će pohoditi Maksimir, stadion na kojem su prvi i jedini put prvenstveni poraz izbjegli davnog 23. travnja 2005. godine. Svi kasniji odlasci na noge Dinamu razlikovali su se samo u jednoj nijansi, broju lopti koje su završile u zeleno-žutoj mreži, dok su bodovi već unaprijed bili upisani na modri konto. Shodno s tradicijom od 12 uzastopnih poraza Puljana na gostovanju u Maksimiru, na pitanje da li bi bio zadovoljan remijem u svom prvom dolasku u Dinamovo dvorište kao trenera Istre 1961, Goran Tomić se samo osmjehnuo.

- Bod na Maksimiru znači kao šest protiv drugih momčadi i bespredmetno je raspravljati da li bismo danas bili zadovoljni remijem - nije dvojio Tomić. - Bio bi to veliki rezultat za nas, a želimo li ga ostvariti morat ćemo biti koncentrirani od prve minute. Dinamo će danas biti izraziti favorit, ali favoriti uvijek ne pobjeđuju i mi se nećemo predati. Želimo na Maksimiru odigrati jednu pravu mušku utakmicu i nastojati na njoj nešto iščupati.

U pokušaju ostvarenje nečega što mnogi smatraju nemogućom misijom, šibenski strateg neće imati na raspolaganju najjači mogući kadar. Hadžić je ovaj tjedan operiran i za njega je polusezona zaključena, van stroja su ozlijeđeni "klinci" Burić i Ljubanović, a put Zagreba nije krenuo niti Bertoša. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter