Boćarski turnir i druženje u domu "Vila Marija"

Svečanost u Domu "Vila Maria" (D. MEMEDOVIĆ)
Svečanost u Domu "Vila Maria" (D. MEMEDOVIĆ)

Prigodnom svečanošću i prvim državnim turnirom u boćanju domova za psihički bolesne odrasle osobe u Domu za psihički bolesne odrasle osobe "Vila Maria" obilježen je njihov dan. Pred brojnim korisnicima, gostima, predstavnicima Grada Pule i Istarske županije te predstavnicima domova sudionika turnira, ravnateljica "Vila Marije" Vesna Sperath istaknula je da je dan doma za njih veliki dan te da je sretna što mogu ugostiti sudionike prvog državnog turnira u boćanju.

Izdvojila je potom nekoliko aktivnosti i projekata Doma "Vila Marija" poput akcije "Školarci slikom do Vile Marije" koja se održava već sedam godina te najavila novi projekt "Osmijehom do Vila Marije" koji će se provoditi u suradnji s Dječjim vrtićem "Oblutak".

Prigodan program upriličili su potom korisnici Doma, odnosno zbor koji je otpjevao pjesmu "Vila Maria", a program su izveli i gosti iz Motovuna. Obilježavanje Doma Vila Marija završeno je turnirom u boćanju u dvorani Doma Sportova Mate Parlov na kojem je nastupilo osam ekipa - Dom Vila Marija, Motovun, Nedešćina, Rijeka Turnić, Zadar, Zagreb te Dom Bidružica. (N. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter