Bobby Brown: Nisam ja navukao Whitney na drogu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bobby Brown, bivši suprug pokojne Whitney Houston, javno je odgovorio na brojne optužbe da je on krivac za to što se pop diva navukla na drogu te posredno za njezinu smrt u veljaci.

"Nisam ja navukao Whitney na droge, to je sve što vam mogu reci. Nisam ja razlog njezina odlaska", kazao je Brown u intervjuu koji ce se tijekom tjedna prikazati u emisiji Today americke TV mreže NBC.

Houston (48) pronadena je mrtva 11. veljace u kadi hotelske sobe na Beverly Hillsu. Policija je ustvrdila da je rijec o nesreci do koje je došlo jer se, uslijed infarkta koji je posljedica prevelike kolicine konzumiranog kokaina, nagutala vode i ugušila.

Brown je u prvom televizijskom intervjuu od smrti bivše supruge rekao da je bio ovisnik o kokainu i cracku, ali se skinuo s droga prije sedam godina te da ga je užasno pogodilo kad je cuo da je, i nakon njihovog razlaza 2007., Whitney i dalje na kokainu.

Takoder je rekao da je droga bila dio njezinog života i prije nego što ju je upoznao 1991. "Pušio sam travu, pio pivo, ali nisam osoba koja je Whitney gurnula prema drogi", kazao je.

"Puno, puno prije nego što smo se upoznali ona je bila na drogama. Neobjašnjivo je da bilo tko može reci da sam je ja navukao na drogu", rekao je NBC-ovom novinaru Mattu Laueru.

Brown je prisustvovao pogrebu bivše supruge u New Jerseyju, no otišao je prije završetka pogrebne ceremonije, objasnivši da se osjetio nepoželjnim i poniženim.


Podijeli: Facebook Twiter