Bob Dylan objavio poziv na 'casting' za novi spot

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Legendarni američki kantautor Bob Dylan objavio je poziv za odabir glumaca za novi video spot za pjesmu s nadolazećeg albuma "Shadows In The Night" sastavljenim od klasika Franka Sinatre, prenosi Uncut.

Video će režirati Nash Edgerton koji je prethodno radio s Dylanom na videima za pjesme "Must Be Santa", "Beyond Here Lies Nothin'" i "Duquesne Whistle". Snimanje spota trebalo bi uskoro započeti u Los Angelesu. U pozivu na 'casting' za ulogu plesačice traže se "žene u dobi od 40 godina i starije, punijeg stasa, burleskne plesačice". Poželjno je da "razmišljaju bezvremenski u stilu Lane Turner ili Ave Gardner".

Među muškim dijelom populacije traže se oni u 50-ima za ulogu mutnog tipa, s licem izbrazdanim od ospica. Za ulogu debelog tipa traže se muškarci od 45 godina pa nadalje, ogromne figure. Traži se i konobar u 30-ima i stariji. Album "Shadows In The Night" izlazi 3. veljače, a na njemu će se naći deset pjesama što ih je popularizirao Frank Sinatra. Album je producirao sam Dylan pod pseudonimom Jack Frost, a uz ostale Sinatrine klasike sadrži i pjesme "Autumn Leaves", "Some Enchanted Evening", "The Night We Called It a Day" i "I'm a Fool to Want You". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter