Bluze za prave fashionistice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ukoliko su vam ove sezone dosadile haljine i suknje te se najbolje osjecate u dobrom modelu traperica predlažemo vam da bacite pogled na ponudu elegantnih bluza koje odlicno izgledaju uz traper.

Bluze su u modi svake sezone, one su elegantan komad i dobra investicija za žene koje njeguju sofisticiran i poslovan stil, a ove sezone one baš poput svih ostalih komada dolaze u veselim bojama proljeca!

Naravno da smo najprije odlucili pogledati kakva je ponuda u Zari jer ovaj high street brend je ipak najbolji kad su u pitanju trendovi.

Zara je totalno u bojama ove sezone, a svilene bluze koje ima u ponudi dolaze u narancastoj, zelenoj i žutoj boji te u upecatljivim printevima koji savršeno izgledaju uz tamni traper.

Uz Zaru nas je naravno zanimalo što nudi najpopularniji high street brend Hrvatica H&M! Oni su kad su bluze u pitanju ipak nešto smireniji i nude vecinom pastelne tonove, puderaste nijanse i uvijek elegantnu i modernu bijelu boju.

Cipka je nezaobilazan detalj na njihovim bluzama, a primijetili smo da nude nekoliko asimetricnih modela koje naprosto obožavamo.

Ukoliko volite on line shopping predlažemo vam da zavirite na ASOS koji ima u ponudi divne bluze sa vintage prizvukom, a dame koje vole jednostavne modele neka se upute u Mango.


Podijeli: Facebook Twiter