Blues, jazz i soul glazba u klupskoj atmosferi

Uz glazbu nude i američke zalogaje
Uz glazbu nude i američke zalogaje

U novigradskom hotelu Nautica nedavno je otvoren Booze and Blues Bar. Nakon zagrebačke adrese, ovo je drugi otvoren. Zamišljen je lanac klubova koji će jedinstvenom ponudom i uslugom postati sinonim za zabavu. Ljubitelji blues, jazz i soul ritmova će tako u Novigradu moći uživati u koncertima, a gastro ljubitelji u specijalitetima američke kuhinje koja je novitet u ponudi Booze and Bluesa, poput hamburgera, spare ribsa, chicken wingsa itd.

Osim zamamnog pogleda s ljetne terase koja se prostire na 200 četvornih metara, impresivan i zanimljivo uređeni interijer neće ostaviti ravnodušnim ni najveće kritičare. Za njega je, doznajemo, zaslužan Mario Waldgoni, koji je prostor uredio po uzoru na američke blues i jazz klubove.

- Ljeti ćemo jednom tjedno imati svirke, a zimskih mjeseci petkom i subotom. U Zagrebu velik broj bendova nastupa u našem lokalu pa ih želimo dovesti i u Novigrad. Nastupit će i nekoliko tribute bendova, poput AC/DC, Queen, Guns N'Roses i Red Hot Chili Peppers, veli Diego Ban. (T. G.)


Podijeli: Facebook Twiter