Bloodhound Gang ponovno u Hrvatskoj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zagrebacki klub Boogaloo ugostit ce popularne i nekoc kontroverzne americke pop-rockere Bloodhound Gang 16. ožujka.

Grupu su 1992. osnovali Jimmy Pop i Daddy Long Legs te su je nazvali Bang Chamber 8. Ubrzo su promijenili ime u Bloodhound Gang, prema istoimenoj TV seriji.

Nakon nekoliko demo izdanja, u studenom 1994. izdali su prvi EP, nazvan "Dingleberry Haze". Prvi album, "Use Your Fingers", izdali su u ožujku 1995., nakon cega je došlo do nekoliko promjena u postavi, a svjetsku su slavu stekli trecim studijskim albumom "Hooray for Boobies", koji je iznjedrio hitove poput "The Ballad of Chasey Lain" i "Bad Touch", te je prodan u više od pet milijuna primjeraka.

Posljednji album, "Hefty Fine", na kojem su se našli singlovi "Foxtrot Uniform Charlie Kilo", "No Hard Feelings" i "Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss", objavili su 2005. Tijekom turneja po citavom svijetu osvajali su publiku ekscentricnim performansima, o kojima i dan-danas kolaju urbane legende.

Ulaznice za njihov zagrebacki koncert možete rezervirati u klubu Boogaloo, kao i na prodajnim mjestima Eventima (www.eventim.hr) po principu: što prije - to jeftinije.


Podijeli: Facebook Twiter