Blejzeri koje cemo nositi ovog proljeca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan komad odjece koji nikada ne izlazi iz mode svakako je blejzer. Nosimo ga u poslovnim prilikama, ali i u situacijama koje zahtijevaju ležerniji pristup, a blejzer je u tom slucaju pravi chic dodatak.

Iako je za dobar blejzer nekoc bila potrebna dobra krojacka ruka, šivaca mašina i nekoliko sati rada, high street brandovi danas na tržište izbacuju kvalitetno krojene blejzere kao po traci.

Ako pitate Zarin tim kakvi blejzeri ce ovog proljeca biti popularni, morat ce priznati kako cemo s dolaskom toplijih vremenskih uvjeta uživati u pravom sukusu trendova.

Jedino sigurno jest njihov strukiran kroj i nešto veca duljina u stilu boyfriend blejzera, a sve ostalo prepušteno je diktatima s modnih pista. Tako ce cvjetni print definitivno obilježiti topliju sezonu, bio on šaren ili monokromatski, a tu je i cijeli niz drugih printova, od smirenijih do pravih psiholidecnih.

Tockice su i dalje in, kao i popularni smokinzi, a u Zari možete pronaci i blejzere od džerseja, koji su bili vrlo popularni prošlog proljeca, dok se ove sezone vracaju u popularnim pastelnim tonovima.


Podijeli: Facebook Twiter