Blanka i Nikola vole se javno

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Blanka Vlašic i Nikola Karabatic. Nakon što mu je, ponesena pobjedom, s tartana Olimpijskog stadiona poslala poljupce i dobacila maskotu Europskog prvenstva u atletici, popularnog Barneyja, porucivši "To je za tebe", sumnji više nije bilo - naša najuspješnija atleticarka i jedan od najboljih svjetskih rukometaša ipak su zajedno.

Iako, zapravo, ni ona ni ona o svojoj vezi nisu rekli ništa konkretno, svojim su ponašanjem i usputnim komentarima potvrdili ono o cemu se u posljednje vrijeme nagadalo u hrvatskim medijima.

"Što da vam kažem, sve znate", nakon završetka natjecanja izjavila je dobro raspoložena splitska visašica.

Iako su svi ocekivali da cemo nakon njezina povratka u Hrvatsku o vezi Vlašic-Karabatic doznati još pokoji detalj, Blanka o svojoj ljubavnoj situaciji mudro šuti.

Zabranu komuniciranja s medijima, cini se, dobio je i njezin tata Joško koji je izjavio da na tu temu ne smije ništa govoriti dodavši da otac ionako uvijek sve posljednji sazna.

Nakon što su nagadanja o ljubavnoj vezi izmedu novopecene europske prvakinje u skoku uvis i francuskog rukometnog reprezentativca prestala biti jednim od brojnih ljetnih traceva, njih su dvoje preko noci postali najzanimljivijim sportsko-ljubavnim parom u domacim, pa možda i svjetskim razmjerima.

Iako je tek u zacetku, njihova ce ljubavna prica nesumnjivo obilježiti ovo ljeto.


Podijeli: Facebook Twiter